НОВИНИ

Гари Невил пожела успех на Джим Ратклиф в Манчестър Юнайтед

гари невил пожела успех джим ратклиф манчестър юнайтед
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
15:18, 25.12.2023
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил използва профила си в социалните мрежи, за да пожелае късмет на новия инвеститор в клуба Джим Ратклиф.

Припомняме ви, че във вчерашния ден основателят и изпълнителен директор на ИНЕОС Ратклиф придоби 25% от акциите на "червените дяволи", като освен това стана ясно, че той и неговият екип поемат спортно-техническата власт в отбора.

В същото време Невил, който в момента се изявява като анализатор, сподели, че през настоящата година Манчестър Юнайтед е бил "абсолютен позор" и изрази надежда, че идването на Ратклиф ще спомогне за това тимът отново да си върне уважението на своите съперници.

"През 2023 г. Манчестър Юнайтед беше абсолютен позор. Моментът за тази сделка е наистина лош и никоя заинтересована преди организация дори не би го обмислила на този етап. Във всеки случай, всичко най-добро на Джим Ратклиф и се надявам той да намери начин да изчисти клуба и да го направи отново уважаван на и извън терена", написа Гари Невил.

В кариерата си като играч защитникът изигра общо 602 мача за "червените дяволи", в които реализира 7 гола и спечели повече от 20 трофея. Между 2005-а и 2010 г. Невил изпълняваше и ролята на капитан на Манчестър Юнайтед, наследявайки в тази роля друга легендарна фигура на тима - Рой Кийн.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Белингам и Кейн водят в предварителните класации за "Златната топка"
Белингам и Кейн водят в предварителните класации за "Златната топка"
Гарет Саутгейт: Привилегия е да работя с най-добрите футболисти
Гарет Саутгейт: Привилегия е да работя с най-добрите футболисти