НОВИНИ

Генчлербирлиги нанесе първа загуба на Левски в Турция

левски обяви приходите виртуалните билети контролата марибор
Снимка: ПФК Левски
bnt avatar logo
от БНТ
17:52, 01.02.2022
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Левски загуби от Генчлербирлиги с 0:1 в мач контролна среща, играна в Белек, Турция. Илкер Каракаш оформи крайния резултат с точно изпълнение от дузпа.

Попадение на Билал Бари бе отменено за засада, а изстрел на Радослав Цонев срещна гредата. Собственикът на клуба Наско Сираков и новото попълнение на тима Сонко Сундберг също проследиха срещата.

През първото полувреме Радослав Цонев отправи подаване към задната греда към Билал Бари, който изпрати топката в противниковата врата. Голът обаче бе отменен заради засада. Изпълнение от пряк свободен удар на Радослав Цонев пък се отби от гредата.

След почивката Николай Михайлов спаси удар на Илкер Каракаш. Топката се отби от голлинията и попадна в краката на противников играч. Стражът на "сините" се опита да си върне топката, но вместо това повали съперника, а съдията отсъди 11-метров наказателен удар. Илкер Каракаш бе точен от дузпата.

Това е първа загуба за възпитаниците на Станимир Стоилов в контролите, след равенства с Гурник (Полша), Бохемианс (Чехия) и Марибор (Словения). В следващата контрола столичани ще се изправят срещу Динамо Киев (Украйна) на 4-и февруари (петък).

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха близо 5,7 кг хероин скрит в акумулатор (СНИМКИ)
Задържаха близо 5,7 кг хероин скрит в акумулатор (СНИМКИ)
Минимален успех за Лудогорец в последната контрола в Турция
Минимален успех за Лудогорец в последната контрола в Турция