НОВИНИ

Георги Дерменджиев: Знаем къде ще ни изстрелят трите точки при победа над ЦСКА 1948

Треньорът на Лудогорец е доволен от физическата форма на своите футболисти.

Георги Дерменджиев
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
08:01, 08.04.2024
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира 10-ата поредна победа на шампионите, постигната в 28-ия кръг с 2:0 като гост на Пирин. За него успехът е дошъл напълно резонно.

"Не мисля, че е била постигната победата по много труден начин, защото Пирин бяха прекалено много затворени. И ние търсехме ситуации, моменти, за да вкараме гол. И тези моменти дойдоха. Това, което ние създадохме като възможности, е достатъчно, за да победим. Но наистина, когато един отбор е прекалено много затворен в собствената си половина, малко по-трудно се намират пространства, но все пак ние ги намерихме", започна Дерменджиев.

Лудогорец вече има 66 точки и мач по-малко, а след тях е ЦСКА с 60.

"Изобщо не можем да коментираме, че е имало лежерно отношение от нашите играчи, защото момчетата бяха мотивирани на 100 процента. Аз съм убеден в това и става въпрос за друго. Виждате – на 5-ата минута, мачът беше прекъснат, разстрои се и не играхме 7. Но няма значение това. Ние търсехме откъде да пробием и това малко ни заблуди, защото играехме повече на крак".

Попитан дали индивидуалната класа на определени играчи при шампионите е наклонила везните, той не се съгласи с такова твърдение.

"Не, не мисля, че индивидуалната класа се е оказала решаваща. Смятам, че в този мач точно ние играхме много отборно. Футболистите ни не са изтощени. Ние сме в един такъв период, че физически сме много добре. Играем мачовете един след друг и който мине, го оставяме зад гърба си и гледаме само напред".

"Сега идва мач с ЦСКА 1948 и ние се насочваме към този мач. Знаем за трите точки къде ще ни изстрелят, така че отборът е подготвен", завърши опитният специалист.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какво време ни очаква на Великден?
Какво време ни очаква на Великден?
70 000 декара са засегнати от пожари през 2023 г., как върви повторното залесяване?
70 000 декара са засегнати от пожари през 2023 г., как върви повторното залесяване?