НОВИНИ

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 2: Италия-Полша, двубой от "Лигата на нациите"

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:02, 15.11.2020
Чете се за: 00:43 мин.
Футбол

Първият срещу вторият в група 1 от Лига А на "Лигата на Нациите" се изправят в голямото дерби тази вечер на стадион "Сита дел трикольоре" в Реджо Емилия, провинция Ломбардия.

"Адзурите" на Роберто Манчини не познават вкуса на загубата вече 2 години, но в групата направиха вече три равенства, които им отреждат временна втора позиция, на една точка зад изненадващия лидер, Полша.

Дружина Полска започнаха с поражение от Нидерландия на старта, но след като взеха и двата си мача срещу Босна и Херцеговина и стигнаха до хикс като домакини на Италия, Роберт Левандовски и компания оглавиха подреждането.

Ситуацията в тази група е толкова заплетена, че евентуално равенство между двата тима може да бъде самоубийствено, ако Нидерландия спечели двубоя си срещу Босна и Херцеговина в ранния мача в Амстердам.

В исторически план Полша има само един успех над Италия, но той датира от 1974 година, така че "адзурите" на хартия са фаворити днес.

В първия мач между двата тима, головете липсваха, затова всички се надяваме днес да станем свидетели на по-резултатен двубой.

Ще вземат ли своето футболистите на Роберто Манчини или Дружина Полска ще продължи със силното си представяне в "Лигата на нациите"?

Отговорът на въпроса разберете тази вечер НА ЖИВО от 21.35 часа, само по БНТ 2!!!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест в столичния квартал "Надежда" срещу изграждането на паркинг на ЦГМ
Протест в столичния квартал "Надежда" срещу изграждането на паркинг на ЦГМ
Късо съединение е най-вероятната причина за пожара в COVID отделение в Румъния
Късо съединение е най-вероятната причина за пожара в COVID отделение в Румъния