НОВИНИ

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 3: Франция - Португалия, двубой от "Лигата на Нациите"

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:11, 11.10.2020
Чете се за: 00:41 мин.
Футбол
гледайте живо бнт франция португалия двубой лигата нациите

Световният срещу европейският шампион влизат в директна битка за първото място в група 3 от най-високото ниво на "Лигата на Нациите".

Тази вечер на "Стад дьо Франс" ще видим повторение на финала от Евро 2016, след който Португалия хвърли цяла Франция в сълзи. "Петлите", със сигурност, ще излязат мотвирани за реванш в първият двубой между двата тима след онази злополучна вечер в Париж.

Футболистите на Дидие Дешан бяха наистина впечатляващи в последните си три мача. Те първо победиха Швеция като гост, а след това повториха резултата от финала на Световното първенство, побеждавайки Хърватия с 4:2.

Преди няколко дни, отново на "Стад дьо Франс" петлите разкъсаха Украйна със 7:1 и отправиха ясно послание за португалците.

"Мореплавателите" също тръгнаха с два успеха в "Лигата на Нациите" и днес ще се надяват да продължат серията си в турнира, чието първо издание спечелиха преди година.

Кристиано Роналдо и компания направиха нулево равенство срещу Испания през седмицата в приятелска среща, но въпреки това иберийското дерби предложи доста вълнуващи моменти.

Кой ще оглави група 3 в дивизия А на "Лигата на Нациите"? Бъдете тази вечер от 21.45 часа с БНТ 3, за да се насладите на двубоя Франция - Португалия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дани Сордо спечели Рали Сардиния
Дани Сордо спечели Рали Сардиния
48 са досъдебните производства за разпространение на наркотици в Пловдив от началото на 2020 г.
48 са досъдебните производства за разпространение на наркотици в Пловдив от началото на 2020 г.