НОВИНИ

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 3: Нидерландия-Босна и Херцеговина, двубой от "Лигата на Нциите"

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:06, 15.11.2020
Чете се за: 00:45 мин.
Футбол
гледайте живо бнт нидерландия босна херцеговина двубой лигата нциите

На стадион "Йохан Кройф Арена" в Амстердам се изправят третият срещу четвъртият в група 1 на Лига А от Лигата на Нациите.

Франк Де Бур все още е в търсене на първата си победа начело на Нидерландия, като началото за него беше трудно. В първите си 4 мача специалистът записа три равенства и едно поражение и днес успехът срещу Босна и Херцеговина е задължителен.

След като вчера шампионът от първото издание, Португалия отпадна от надпреварата, днес сребърните медалисти също са заплашени от подобно развитие, ако не спечелят последното си домакинство за второто издание на Лигата на Нациите.

"Лалетата" ще дадат всичко от себе си и ще се надяват на благоприятен развой в Италия, където домакините посрещат отбора на Полша в директен спор за първото място в групата.

Гостите от Босна и Херцеговина обаче не бива да бъдат подценявани, тъй като те също се нуждаят от победа, за да запазят шансовете си за оставане в Лига А и през сезон 2022/23 на надпреварата.

Лошата новина за гостите е отсъствието на техния капитан, Един Джеко, който даде положителна проба за COVID-19 и пропусна последните двубои и за клубния си Рома.

В допълнение тъмносините нямат победа през календарната 2020, а нова загуба ще им гарантира изпадането в Лига В.

Ще успеят ли най-накрая "лалетата" да спечелят под ръководството на Франк Де Бур или Босна и Херцеговина ще поднесе изненада в Амстердам?

Разберете, тази вечер от 18.50 часа НА ЖИВО по БНТ 3!!!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разпознавате ли човека в тази кола?
Разпознавате ли човека в тази кола?
Издигнаха коледната елха в Ню Йорк
Издигнаха коледната елха в Ню Йорк