НОВИНИ

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 3: Португалия-Франция, двубой от "Лигата на Нациите"

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:53, 14.11.2020
Чете се за: 00:46 мин.
Футбол
гледайте живо бнт португалия франция двубой лигата нациите

Световният и европейският шампион излизат тази вечер на "Естадио Да Луж" в Лисабон в епизод 2 от битката им в група 3 на дивизия "A" в турнира "Лига на Нациите".

"Петлите" и "мореплавателите" са напълно изравнени в групата, като и двата тима са с по 10 точки. Единствено по-добрата голова разлика на португалците е това, което им отрежда първото място в групата.

Момчетата на Фернандо Сантош защитават трофея си от първото издание на надпреварата и евентуален успех тази вечер би ги доближил много до класиране за финалната четворка, която ще се проведе догодина.

За французите пък второто издание на турнира е далеч по-успешно от първото, когато в група с Германия и Нидерландия, футболистите на Дидие Дешан останаха втори и пропуснаха финалите.

За домакините добрата новина е, че Кристиано Роналдо се възстанови напълно от COVID-19 и днес ще изведе тима с капитанската лента. През седмицата CR7 отбеляза 102-то си попадение с националната фланелка при разгрома със 7:0 над Андора в контрола.

По този начин футболистът на Ювентус вече е само на седем гола от абсолютния рекордьор по този показател, иранецът Или Даи.

Французите също имаха мач през седмицата, но малко изненадващо загубиха у дома от Финландия с 0:2 и днес ще са мотивирани да не допуснат второ поредно поражение.

Кой отбор ще оглави класирането в група 3 и ще си доближи на една крачка от финалите в "Лигата на Нациите"?

Бъдете с БНТ 3 и мачa Португалия-Франция, НА ЖИВО от Лисабон, тази вечер от 21.45 часа!!!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Инцидент в тунел "Железница"
Инцидент в тунел "Железница"
"Франс прес": Застаряващи медици се борят с COVID-19 в България
"Франс прес": Застаряващи медици се борят с COVID-19 в България