НОВИНИ

Хебър започна лятната си подготовка

Хебър
Снимка: ФК Хебър Пазарджик
bnt avatar logo
от БНТ
10:36, 22.06.2023
Чете се за: 02:12 мин.
Български футбол
Слушай новината

Свърши лятната ваканция за футболистите от мъжкия представителен тим на Хебър. Снощи “зелените” проведоха първото си занимание след двуседмичната почивка, която получиха от треньора си Любослав Пенев. До края на седмицата те ще се готвят в домашни условия, като междувременно ще направят и традиционните за този период функционални и медицински изследвания.

От идния понеделник отборът ще премести заниманията си в Банско, където ще проведе двуседмичен лагер. След края на режима в Пирин планина хебърци ще довършат лятната си подготовка на клубната си база „Георги Бенковски” в Пазарджик. Допълнително Хебър ще обяви съперниците си за летните контроли, повечето от които ще се състоят по време на лагера в Банско.

Същинската селекция при „зелените” предстои, като и в момента ръководството на отбора работи по нея. Нови договори вече преподписаха Петър Дебърлиев, Николай Николаев, Мартин Михайлов, Октай Хамдиев и Мартин Янков. От миналогодишния състав продължаващи контракти имат Архан Исуф, Камен Хаджиев, Георги Вълчев, Лорен Маружин, Звонимир Микулич и Стилиян Тисовски.

В Хебър очакват евентуално акцептиране на оферти към още няколко състезатели от досегашния състав, както и позиция на ЦСКА 1948 относно преотстъпените през пролетта на 2023 година Стефан Цонков и Стоян Стоичков. С отбора вече се разделиха Арсенио Валпоорт, Муса Сила, Озира Корнел (Ресовия, Жешув), Анте Живкович, Марк-Емилио Папазов (ЦСКА).

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Търсят се средства за обучението на 19-годишния Самуил, приет да учи космонавтика в САЩ
Търсят се средства за обучението на 19-годишния Самуил, приет да учи космонавтика в САЩ
Задържаха шофьора на буса, превозвал 32-ма мигранти по АМ "Тракия"
Задържаха шофьора на буса, превозвал 32-ма мигранти по АМ "Тракия"