НОВИНИ

Христо Иванов: Готови сме да дадем подкрепа за силно реформаторско управление

Милена Кирова
от Милена Кирова
12:24, 01.08.2021
Чете се за: 01:35 мин.
У нас
христо иванов оставаме очакване итн предложат кабинет
Снимка: Десислава Кулелиева, БНТ
Слушай новината

В предаването Неделя 150 на БНР Христо Иванов заяви, че на "Демократична България" ѝ липса критичната доза информация, на базата на която да вземат решение за подкрепа на бъдещ кабинет.

"Не мога да си изкривя душата и да кажа, че фигурата, която в последния момент беше така появена за премиер-министър е убедителна. Начинът, по който стана това появяване мен много ме притеснява, защото става дума за един процес, в който няма никаква предсказуемост.

"Готови сме да дадем подкрепа за силно реформаторско управление, което може да трансформира България", заяви Христо Иванов.

Филип Станев от "Има такъв народ" коментира пред БНР:

"Ако ще сменяме, изчегъртваме модела ГЕРБ с тясното съдействие през годините на ДПС - това да не го забравяме, ако ще го правим това, но ще искаме да го подменяме с друг наш така модел в тази посока и ще го маскираме зад това, че ние сме умни и красиви, градската интелигенция - това е грешен подход наистина.

Трябва да я носим ние тази отговорност, Доста играчи минаха през политическата система. Огромно разочарование предизвикаха всички", заяви Филип Станев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Близо половин София остава от утре без топла вода
Близо половин София остава от утре без топла вода
Кейлъб Дресел с четвърто злато в Токио и олимпийски рекорд
Кейлъб Дресел с четвърто злато в Токио и олимпийски рекорд