Христо Иванов: Готови сме да дадем подкрепа за силно реформаторско управление

Милена Кирова
от Милена Кирова
12:24, 01.08.2021
Чете се за: 01:35 мин.
У нас
христо иванов оставаме очакване итн предложат кабинет
Снимка: Десислава Кулелиева, БНТ
Слушай новината

В предаването Неделя 150 на БНР Христо Иванов заяви, че на "Демократична България" ѝ липса критичната доза информация, на базата на която да вземат решение за подкрепа на бъдещ кабинет.

"Не мога да си изкривя душата и да кажа, че фигурата, която в последния момент беше така появена за премиер-министър е убедителна. Начинът, по който стана това появяване мен много ме притеснява, защото става дума за един процес, в който няма никаква предсказуемост.

"Готови сме да дадем подкрепа за силно реформаторско управление, което може да трансформира България", заяви Христо Иванов.

Филип Станев от "Има такъв народ" коментира пред БНР:

"Ако ще сменяме, изчегъртваме модела ГЕРБ с тясното съдействие през годините на ДПС - това да не го забравяме, ако ще го правим това, но ще искаме да го подменяме с друг наш така модел в тази посока и ще го маскираме зад това, че ние сме умни и красиви, градската интелигенция - това е грешен подход наистина.

Трябва да я носим ние тази отговорност, Доста играчи минаха през политическата система. Огромно разочарование предизвикаха всички", заяви Филип Станев.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Близо половин София остава от утре без топла вода
Близо половин София остава от утре без топла вода
Кейлъб Дресел с четвърто злато в Токио и олимпийски рекорд
Кейлъб Дресел с четвърто злато в Токио и олимпийски рекорд