НОВИНИ

Христо Крушарски нападна съдиите и обяви: Вече съм кандидат за БФС

крушарски екстаз отстраняването словачко
bnt avatar logo
от БНТ
23:20, 12.09.2021
Чете се за: 02:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски беше много афектиран след равенството 2:2 у дома на неговия тим срещу Левски.

Босът на „смърфовете“ беше ядосан от решенията на съдийската бригада в двубоя от 7-ия кръг на Първа лига.

Той използва възможността да обяви официално и категорично кандидатирането си за президент на Българския футболен съюз, нападайки досегашните ръководители, както и екипа на Димитър Бербатов.

„И двамата ще ги поканя дето се кандидатират за БФС да ми станат помощници, защото аз за 6 години направих футбол, а те през годините нищо не направиха. Бербатов, прави, какво правиш? Нямаш един и ден трудов стаж като ръководител. Онзи дето от ОМВ, нямам думи и той започнал да ми се прави на честен и почтен, няма да извадят един лев да дадат за футбола“, сподели Крушарски в неповторимия си стил.

До този момент Димитър Бербатов обяви кандидатурата си за президент на БФС, предполага се, че и Борислав Михайлов също ще опита да продължи да ръководи централата.

„В Аматьорската лига - съдийски такси, работят да изкарат по един лев, а те им ги взимат. И те ми говорят, че ще оправят българския футбол. Всички гледат, накачулили са се и заявявам най-отговорно, че вече съм кандидат и от утре започвам да обикалям всички селски футболни отбори, за да ги убеждавам. Окончателно. Вече съм кандидат. С тези нещастници да сложат жълто, ама да не миришат (визирайки съдиите - бел.ред.). Изтървах си нервите“, каза още Крушарски.

„Локомотив си има свой стил, ако не са тези гайдарджии. Тези гайдарджии и за народен ансамбъл не стават. Не знам на какво ги изпитват. Пълни неграмотници. Ако ги накараш и едно хоро да изиграят, ще си счупят краката“, добави Крушарски по повод съдиите.

„На Пешко Петров му казах, че ще го докарам на терена, две колички пясък, вар и мистрии. Бях решил да извадя отбора, ние пак ще вземем нещо. Локомотив ще е в челото, ще се бори за групата, пак ще сме в Лига Европа. С моите партньори сме се разбрали, натискаме здраво и вървя напред“, допълни собственикът на клуба.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Станимир Стоилов: Далеч сме от това, което трябва да бъдем
Станимир Стоилов: Далеч сме от това, което трябва да бъдем
След съобщение към контакт "Pi ar Sevi Boiko": Севделина Арнаудова не отрече, че познава Иван Гешев
След съобщение към контакт "Pi ar Sevi Boiko": Севделина Арнаудова не отрече, че познава Иван Гешев