НОВИНИ

Христо Янев: Трябва да вадим позитиви от всяка среща

Пътят пред нас е всеки един мач да се борим и да печелим колкото е възможно повече точки, каза наставникът на врачани

хебър ботев враца
Снимка: start-photo.bg
bnt avatar logo
от БНТ
17:53, 06.10.2024
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Ботев Враца също не намери начин да се върне към победите в Първа лига. Врачани завършиха 1:1 с Хебър на стадион „Локомотив“. Наставникът Христо Янев остана доволен от желанието на своите футболисти и заяви,че пътят на Ботев е да спечели колкото се може повече точки.

"Доволен съм от желанието на всички. За разлика от предходните мачове, днес се сборихме за всяка топка. За нас оттук нататък всеки мач ще бъде такъв. Трябва да гледаме в посока, в която отборът да вади позитиви от всяка една среща. Беше много важно да върнем ранно допуснатия гол, защото в противен случай щяхме да изпитаме затруднения да преодолеем защитата на Хебър. Опитахме се да играем по фланговете, където имахме пространства и където можехме да използваме нашите силни страни“, коментира той.

"За мен треньорската рокада в Хебър е изненадваща, но нас това не ни касае. За съжаление в трети мач играем срещу отбор, който сменя треньора си и ние през седмицата гледаме мачове на отбора със съвсем различна тактическа нагласа и ни се налага във всеки от двубоите до двадесетата минута да разгадаваме замисъла на новите треньори. До този момент смея да кажа, че сме гъвкави и успяваме да се противопоставим по някакъв начин. Пътят пред нас е всеки един мач да се борим и да печелим колкото е възможно повече точки", завърши Янев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Йордан Минев: Ще се борим за по-горно класиране
Йордан Минев: Ще се борим за по-горно класиране