НОВИНИ

Илиан Илиев обяви група от 19 футболисти за баража срещу Арда

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:01, 28.05.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
илиан илиев обяви група футболисти баража арда
Слушай новината

Старши-треньорът на Черно море (Варна) Илиан Илиев публикува списъка с играчите, на които ще разчита тази неделя по време на решителния бараж за участие в Лигата на конференциите срещу Арда.

Илиев няма да може да разчита на Мирослав Енчев, Емил Янчев, Павел Георгиев и Денислав Ангелов, които със сигурност няма да пътуват за Кърджали.

За сметка на това, добрата новина за варненци е завръщането в групата на Пабло Гарсия и Влатко Дробаров, Илиан Илиев-младши, Зе Гомеш и Родриго Енрике. Последните трима лекуваха травми, които ги изкараха от групата за последния двубой с Левски, но ще бъдат на линия за мача с Арда.

Ето го и пълният списък на Черно море за мача с Арда (Кърджали):

Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Васил Панайотов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Илиан Илиев-младши, Файсел Касми, Исмаил Иса, Родриго Вилела и Зе Гомеш.

Решителният двубой на "Арена Арда", който ще определи последният роден представител в евротурнирите, е тази неделя от 19.00 часа.

През сезона, двата отбора се срещнаха вече два пъти, като си размениха по един успех. "Моряците" спечелиха с 2:0 във Варна, но Арда взе реванш в Кърджали, печелейки с 1:0.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
КЕВР предлага токът да поскъпне със средно 3% от 1 юли
КЕВР предлага токът да поскъпне със средно 3% от 1 юли
В Италия: Конте води напреднали преговори с Реал (Мадрид)
В Италия: Конте води напреднали преговори с Реал (Мадрид)