НОВИНИ

Илиан Илиев: Селекцията на Черно море приключи

илиан илиев обяви група футболисти баража арда
bnt avatar logo
от БНТ
08:12, 30.06.2022
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че селекцията в клуба е приключила.

Наставникът говори след двете контролни срещи на “моряците”, изиграни вчера, срещу Созопол и Етър Велико Търново, завършили съответно 2:1 и 3:1.

"Селекцията приключи. С Мади Кета приключихме. Той няма много тренировки, бил е в националния отбор, но не е играл много. Близо месец не е тренирал. Тренира с нас от три дни и знаем, че трябва малко го да понатиснем, за да влезе във форма. Искам от някои от по-младите футболисти повече старание. Някои са близо до титулярния състав, има други, които я карат по течението… Но тази амбиция, която трябва да полагат, не я виждам в някои, така че трябва да се посъбудят", сподели треньорът на Черно море.

"За Даниел Димов не можем да дадем прогнози кога ще е готов да се върне в игра. Дори лекарят, който го оперира, не може да каже срок. Велислав Василев започна да бяга, но когато е изляла връзката се надяваме да се стабилизира, за да не му излиза и друг път. Със сигурност Василев и Евгений Сердюк ще влязат по-рано от Даниел Димов. По-близо до влизане е Сердюк, който другата седмица започва да бяга", уточни още Илиан Илиев.

"През новия сезон трябва да се опитаме да държим нивото като гости и вкъщи трябва да сме по-агресивни и особено да търсим повече ситуации и точки. Личната ми цел – да запазим нивото като гости, да подобрим нивото у дома, естествено в защитен план имаме нови хора и се надяваме да поддържаме това ниво като през миналата година, когато останахме с най-добра защита", завърши треньорът.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
По зрителски сигнал: Изкупени са автобусните билети към морските курорти за седмици напред
По зрителски сигнал: Изкупени са автобусните билети към морските курорти за седмици напред
Глоби и нови правила за придвижване в Национален парк "Рила"
Глоби и нови правила за придвижване в Национален парк "Рила"