НОВИНИ

Ивайло Чочев: Чувствам се добре в ЦСКА 1948

чочев
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
15:09, 25.11.2021
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Полузащитникът на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, получи наградата си за Играч на 15-ия кръг в първенството на специална церемония в Пресклуб „България“

Чочев, който реализира първия гол за своя тим при изненадващата победа над 10-кратния шампион на България Лудогорец с 2:0, получи 8 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 18 футболни треньори и специалисти.

„Първо искам да благодаря на всички, които са гласували за мен, моите съотборници са причината да съм тук. Радвам се за победата над Лудогорец“, каза полузащитникът след награждаването.

„Победихме най-добрия отбор в България. В предишни мачове пак играехме добре, но не взимахме точки. Надявам се тази победа да ни донесе повече самочувствие и до зимата да сме по-нагоре в класирането“, заяви Чочев.

Той коментира и предстоящия двубой на "червените" със столичните железничари от 16-ия кръг на шампионата.

„Труден мач ще бъде с Локо София. Нашият треньор ни каза същото. Почти никой не ги е надигравал. Ще бъде важен мач и за двата отбора. Надявам се ние да се поздравим с победата – всичко зависи от нас. Мога да кажа, че е приятно, когато вкарваш, въпреки че това не е моята задача. Дай боже да продължавам с головете“.

Той сподели, че в Бистрица условията за феновете са по-добри.

„На стадиона в Бистрица феновете са по-близо и се усеща повече атмосферата. На „Васил Левски“ са доста по-далеч. Предстоят ни четири мача в доста сгъстен цикъл, треньорите ни ще имат много важна роля. Те ротират състава, надяваме се да вземем колкото се може повече точки“, каза бившият играч на Палермо и Пескара.

Националът коментира и спекулациите за неговото бъдеще.

„Аз съм концентриран върху оставащите мачове, искам да бъда здрав, а като дойде зимата ще видим накъде ще продължим. Чувствам се добре тук, но трябва да седнем с ръководството и да преценим кое е най-добро и за двете страни“, заяви Чочев.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кралица Елизабет II посвети в рицарство своя лекар
Кралица Елизабет II посвети в рицарство своя лекар
Сериалът на БНТ "Порталът" е номиниран за културно събитие на годината
Сериалът на БНТ "Порталът" е номиниран за културно събитие на годината