НОВИНИ

Ивайло Петев: При нас винаги е драматично

Борил Гочев
от Борил Гочев
23:20, 03.06.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
ивайло петев нас винаги драматично
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев очаквано остана доволен от успеха на неговия тим с 3:2 срещу Левски, който върна разградчани на върха в класирането на Първа лига само на точка пред ЦСКА преди последния кръг от сезона.

Петев призна, че определено в редиците на неговия тим се е усетило напрежението от задължителния успех и това е допринесло за този "луд мач", от който най-важни обаче са били трите точки.

"Първо, искам да благодаря на нашия 12-и играч - феновете. В труден момент за нас те дойдоха и ни подкрепиха. Усети се напрежение при нас заради задължителната победа. Вкарахме гол и след това необяснимо за мен се дръпнахме назад. Те ни вкараха много хубав гол с брилянтно центриране. Това, че ни вкарват с една или две атаки показва, че имаме още много работа, за да се повтарят тези грешки", заяви българският специалист.

"За нас няма лесен мач. Това бе луд мач, трите точки бяха много важни. Сега напрежението ни попречи. Поздравявам Левски, те играха много добре", допълни той.

Наставникът на "орлите" сподели още, че в момента именно те държат съдбата си в своите ръце е битката за титлата, но им остава тежкия мач като гост срещу Черно море.

"Съдбата е в нашите ръце. Трябва да изиграем добър мач във Варна срещу боеспособния отбор на Черно море. При нас винаги е драматично", завърши Ивайло Петев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
РБ Лайпциг надви Айнтрахт и защити трофея си от Купата на Германия
РБ Лайпциг надви Айнтрахт и защити трофея си от Купата на Германия
Григор не остави шансове на Алтмайер и е на осминафинал на Ролан Гарос
Григор не остави шансове на Алтмайер и е на осминафинал на Ролан Гарос