НОВИНИ

Ивайло Петев: Резултатът можеше и да е по-голям

ивайло петев резултатът можеше голям
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
13:30, 09.08.2023
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Главните лица в Лудогорец определено не бяха доволни при завръщането си от нас след вчерашната загуба с 1:2 като гост на Астана в първия дуел между двата тима от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Разградчани се завърнаха в България тази сутрин с полет през Истанбул, а пред журналистите на летище "Варна" старши треньорът Ивайло Петев призна, че е видял доста брак в играта на своя тим и допълни, че е резултатът е можел да бъде дори още по-тежък за "орлите".

"(Загубата се дължи) на наши грешки и донякъде на това, че не показахме добра игра. Имаше изключително много брак в отиграванията, но трябва да си извадим поуките и в следващия мач да бъдем много по-убедителни. Контролът на топката беше изключително слаб. Позволихме отборът на Астана да организира срещу нас 15 контраатаки. Резултатът можеше да е и по-голям, за да бъдем честни", коментира българският специалист.

Една от звездите в редиците на българския първенец Бърнард Текпетей пък сподели пред репортерите, че въпреки това поражение "нищо не е приключило" в сблъсъка.

"За съжаление, не това е начинът, по който искахме да играем. Загубихме, но нищо не е приключило. Има още един мач. Трябва да изчистим грешките си и да излезе по-силни в следващата среща. Необходимо е да направим всичко възможно, защото искаме да продължим в турнира", заяви ганаецът.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха жена, изхвърлила от автомобила 8-годишния си син
Задържаха жена, изхвърлила от автомобила 8-годишния си син
Здравната вноска за безработните вече е 31,20 лв. месечно
Здравната вноска за безработните вече е 31,20 лв. месечно