НОВИНИ

Иван Бандаловски прекрати футболната си кариера

иван бандаловски прекрати футболната кариера
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
22:37, 29.05.2022
Чете се за: 02:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият национал на България Иван Бандаловски обяви, че слага край на кариерата си в професионалния футбол. Защитникът направи това с емоционално послание в социалните мрежи.

За последно Бандаловски бе част от тима Царско село, като напусна "царете" в края на миналата година, а оттогава не бе играл за друг отбор.

Иван Бандаловски има богата визитка, като е играл за тимовете на ЦСКА, Литекс, Локомотив (София), Партизан (Белград), Верея (Стара Загора), Берое (Стара Загора), Анортозис и Ботев (Пловдив).

Публикацията на Бандаловски в социалните мрежи:

"За мен днес е един от най-тежките дни в живота ми, защото трябва да кажа край на нещо, което съм правил цял живот и съм живял за него, но както всяко начало има и край. Приключих с футбола още преди няколко месеца, но реших да го обява чак сега. От 7 годишен това беше моя мечта и я постигнах, като играх най-великата игра на света в добри отбори с много фенове. Почти 20 години, като професионалист играх стотици мачове ,постигнах много от целите и мечтите си, които си бях поставил. През този период имаше много лишения, труд, победи, загуби, радост и сълзи, купи, приятелства, много добри и лоши моменти. Искам да благодаря на всички, с които работих през моята кариера - съотборници и съперници, треньори, масажисти, домакини и всички, които срещах през целия този мой футболен път. Не на последно място бих искал да благодаря и на хилядите фенове, които са ме подкрепяли, защото без вас тази игра нямаше да съществува! Вие ме изградихте, като човек и характер и ме направихте такъв какъвто съм. Време е да отворя нова страница в моя живот, но винаги ще бъда благодарен и свързан с най-великата игра ФУТБОЛ!", написа Иван Бандаловски в "Инстаграм".

View this post on Instagram

A post shared by

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Във Виетнам откриха най-дългия стъклен висящ мост в света (СНИМКИ И ВИДЕО)
Във Виетнам откриха най-дългия стъклен висящ мост в света (СНИМКИ И ВИДЕО)
Безредици в района на джамията Ал Акса в Ерусалим
Безредици в района на джамията Ал Акса в Ерусалим