НОВИНИ

Иван Караджов: Съдиите са виновни за нивото на българския футбол

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:58, 27.11.2021
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
иван караджов съдиите виновни нивото българския футбол
Слушай новината

Вратарят на Арда Иван Караджов разкритикува остро българското съдийство минути след края на двубоя с Левски, заявявайки, че за него родните арбитри са една от причините за сегашното ниво на футбола у нас.

Стражът на националния отбор на България сподели, че главния арбитър на двубоя срещу "сините" Станимир Тренчев е бил причината кърджалии да не покажат най-доброто си лице в тази среща и да стигнат до трите точки.

"Господинът в средата, който ръководеше нещата, ни изнерви и повлия затова да не покажем нашата игра. За тримата симпатяги в черно мога да кажа много неща, но какво от това. Нас само ни глобяват, ние нямаме думата за абсолютно нищо. Според мен тези хора в червено имат голяма вина за нивото на българския футбол. Трябва това нещо да се промени, защото аз след всеки мач съм на успокоителни", коментира Иван Караджов

32-годишният футболист призова към това играчите да бъдат оставени да играят футбол и нека по-добрият отбор да спечели.

"Днес имаше много ситуации, в които бяха спестени червени картони. Ако аз бавех играта по този начин, сигурно щяха да ми дадат шест червени картона. Мога още много да кажа, но после аз ще го отнеса. Съдиите идва тука, взимат си парите, палят си колите и си заминават, а моето семейство кой ще храни? Нека играем футбол и нека по-добрият победи", завърши Караджов.

Припомняме ви, че два дни преди срещата от ръководството на Арда (Кърджали) призоваха за смяната на Станимир Тренчев като главен съдия на двубоя срещу Левски.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Детайли от Р Северна Македония за разследването на трагедията на АМ "Струма"
Детайли от Р Северна Македония за разследването на трагедията на АМ "Струма"
От първо лице: Човешките съдби зад трагедията на АМ "Струма"
От първо лице: Човешките съдби зад трагедията на АМ "Струма"