НОВИНИ

Иван Колев: Имахме толкова много положения, че не успях да ги преброя

Старши треньорът на Локомотив София не бе доволен от завършването на нападенията на неговия отбор в "железничарското" дерби.

Иван Колев
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
19:47, 01.09.2024
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев бе доволен от създадените ситуации от неговия отбор в предни позиции в сблъсъка с Локомотив Пловдив, но не и от завършването на нападенията в срещата между двата тима, завършила при равенство 1:1 на "Лаута".

"Недостатъчно се оказа това, че не вкарахме втори, трети, четвърти, а може би и пети гол. Имахме толкова много положения, че не успях да ги преброя... Моето голямо съжаление е, че трудът на футболистите не успя да се възнагради с тези попадения, които трябваше да станат. Не мога обаче да не съм доволен, че създадохме тези ситуации. До завършващия удар те бяха добре изиграни, докато в другите мачове ги нямаше", обясни след мача Колев.

"Мислим как да постигнем добри резултати с наличните футболисти. Днес бяхме много близо до това. Работим върху начина, по който ще изграждаме атаките си и се радвам, че в това отношение се получиха добре нещата. Не сме доволни от завършека. Аз съм убеден, че и самите играчи съжаляват, въпреки че вложиха доста усилия и желание. Трябва да поздравим футболистите, за това, което направиха", каза още наставникът на столичните "железничари".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НА ЖИВО: Европейското първенство по водна топка за юноши до 19 г. в Бургас
НА ЖИВО: Европейското първенство по водна топка за юноши до 19 г. в Бургас