НОВИНИ

Иван Колев: Няма треньор, който да се чувства уверен за поста си

Старши треньорът Локомотив (София) коментира представянето на столичния отбор в Първа лига през сезона досега и разкри кои са най-големите проблеми в селекцията.

Иван Колев
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
17:17, 29.08.2024
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт

Старши треньорът Локомотив (София) Иван Колев коментира представянето на столичния отбор в Първа лига през сезона досега и разкри кои са най-големите проблеми в селекцията.

"Когато има противников отбор, който се защитава с осем-девет човека, очевидно нашият нападателен потенциал не достига. Видя се в мача с Ботев Враца. Има доста неща върху, които да се работи и там са ни основните проблеми", каза специалистът.

Наставникът на "железничарите" също така коментира очакванията си за представянето през кампанията и даде положителна оценка на новото ръководство.

"Никак няма да ни бъде лесно. Ще има възходи и спадове. Няма треньор, който да се чувства уверен за поста си. Аз ако видя, че не си върша работата, веднага ще напусна. Ако смятат, че Локо ще се превърне в новия Лудогорец, много се съмнявам, че феновете са прави. Собственикът е разумен човек, който добре разбира нещата. От него се иска да изградим един стабилен отбор, който да показва качествен футбол. На мен ми се иска да сме колкото се може, по-нагоре в класирането. Работим в тази посока. Положително повлия смяната на собствеността", допълни Колев.

Локомотив София ще изгради съвсем скоро официален фен магазин на стадиона в квартал "Надежда", където феновете ще могат да закупуват официални и фенски артикули посветени на тима.

Столичани ще отбележат 95 години от основаването си с футболен мач на 8 септември, в който отбор на звездите на "железничарите" ще се изправи срещу селекция от футболисти от настоящия състав на "червено-черните". В тима на легендите ще вземат участие водещи играчи, защитавали екипа на Локомотив в последните 50 години - от шампионския отбор през 1978 година, от състава, носител на Купата на България през 199 година, както и от тима, спечелил бронзовите медали през 2015 година.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ливърпул представи Федерико Киеза
Ливърпул представи Федерико Киеза