НОВИНИ

Иван Василев поема поста зам.-кмет по финанси и здравеопазване в Столична община

Иван Василев
Снимка: Столичната община
bnt avatar logo
от БНТ
10:56, 18.12.2023
Чете се за: 01:37 мин.
У нас
Слушай новината

Иван Василев поема поста зам.-кмет по финанси и здравеопазване в Столичната община. Той ще отговаря за изготвянето на финансовата рамка и управлението на политики за здравеопазване в най-голямата община в България, съобщиха от пресцентъра на общината.

Иван Василев има дългогодишна експертиза в сферата на икономиката и финансите, както и в създаването и управлението на икономически политики.

"Включвам се в екипа на Столичната община с ентусиазма и убедеността, че когато искаш промяна или подобрение на средата, трябва да участваш активно в процеса. Финансовата функция на всяка организация е огледало на нейната стратегия и приоритети. Нашите са пълна прозрачност на управлението, активна комуникация със заинтересованите страни за намиране на решенията, които ще превърнат София в най-добрия град за живеене, туризъм и бизнес. Ще приложа натрупаните знания и умения в областта на дигитализацията и технологиите, за да децентрализираме финансите на общината и да дадем реални инструменти на гражданите за подобряване на кварталите и районите на София. Не на последно място - Столичната община има потенциал да се превърне в едно от най-атрактивните места за работа и като екип ще работим и за това", заявява Василев.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Церемония „Младите шампиони на България“
Церемония „Младите шампиони на България“
Бостън Селтикс записа пета поредна победа в НБА, Голдън Стейт също с успех, но невероятната серия от тройки на Стеф Къри приключи
Бостън Селтикс записа пета поредна победа в НБА, Голдън Стейт също с успех, но невероятната серия от тройки на Стеф Къри приключи