НОВИНИ

Иван Василев: Рекордьор на "Гинес" съм по тъпотия да правя осветление на държавна земя

иван василев рекордьор гинес съм тъпотия правя осветление държавна земя
bnt avatar logo
от БНТ
19:18, 06.06.2022
Чете се за: 02:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев говори пред медиите на старта на подготовката на столичните "железничари" за новия футболен сезон.

Той очаква през новата кампания в Първа лига, "червено-черните" да не играят в групата на изпадащите, а групата на първата шестица.

“Очаквам новият сезон да бъде по-добър за отбора, защото на Локомотив (София) не му отива да играе в групата на изпадащите. Не виня предишното ръководство, първият полусезон бе отличен, показахме много добри игри и себераздаване. Намирахме се там, където бях дал за задача да сме като за първа година, но след това нещата се объркаха", започва собственикът на Локо (София).

Василев изрази надежда тимът да се подсили с добри попълнения и допълни, че иска ново предизвикателство за Локомотив и затова се е спрял на Станислав Генчев за старши-треньор.

"Времето до началото на новия сезон е малко, малка е и почивката за състезателите. След месец е първият мач, надявам се, че ще имаме добри попълнения. Мисля, че бях достатъчно лоялен с Иван Колев, както и той с мен. Две години бяха достатъчно дълго време да работим заедно, сега искам нещо ново и затова се спрях на Станислав Генчев", добави босът на "черно-червените".

Собственикът на столичния тим заяви, че новото осветление на стадион "Локомотив" струва 615 000 лева, като за целта Василев е изтеглил личен кредит. Наемът на Националния стадион "Васил Левски", където отборът играеше домакинските си срещи от миналогодишния шампионат, са стрували на Василев 323 000 лева.

"Рекордьор съм по тъпотия на "Гинес" да правя осветление на държавна земя. Къде е държавата? Не може да има такова отношение към Локомотив (София). Този отбор е институция. Това трябва да го разберат от Българския футболен съюз. Изтеглих личен кредит за осветлението на стадион "Локомотив". Осветлението ще струва 615 000 лева. Поех този риск за нашата публика. Надявам се за втория мач всичко да е готово. Наемът на стадион "Васил Левски" за миналия сезон ми струва 323 000 лева", завърши Иван Василев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България и Румъния започват проучвания за 5 нови моста над Дунав
България и Румъния започват проучвания за 5 нови моста над Дунав
Всеки втори четвъртокласник с отлична оценка по един от двата предмета на външното оценяване
Всеки втори четвъртокласник с отлична оценка по един от двата предмета на външното оценяване