НОВИНИ

Ивелин Попов обясни защо се е извинил след гола си за Сочи

Ивелин Попов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
12:56, 14.12.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Ивелин Попов поднесе извинение на феновете на Спартак Москва. Футболистът се зарадва след попадението си за Сочи, но малко след това спря, поглеждайки публиката на бившия си отбор и не продължи празненствата след попадението.

В края на двубоя Ивелин Попов се разписа за 2:0 в мача от 18-ия кръг на руското първенство. Сочи се наложи с класическото 3:0.

„Първо се зарадвах, но след това като погледнах многобройните фенове на Спартак и спрях на едно място. Вдигнах ръце и се извиних, а също така и пред руските медии изразих извинение пред феновете на клуба, защото имам невероятни спомени от този отбор“, сподели Попето пред БНТ.

„Направихме чудесен мач, в края беше трудно, защото трябваше да доиграваме срещата с човек по-малко. Щастлив съм, че успяхме да завършим годината с позитивен резултат“, каза още Ивелин Попов.

„Доволни сме от третото място към момента, но ние няма да спрем до тук. За нас нищо не е решено. Ако спечелим всички оставащи мачове, ще догоним Динамо и Зенит. Това е нашата цел за втората част от сезона“, каза още Попето.

Сочи вече има 31 точки и се изкачи на трето място в класирането. Със 7 повече е лидерът Зенит Санкт Петербург, а Динамо е на дистанция от 5 пункта на втората позиция в руския шампионат.

„Аз лично се надявам да завършим поне в тройката, защото отборът е добър, показваме хубав футбол, добри резултати“, каза още Ивелин Попов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Радев изрази съболезнования към Байдън за жертвите на унищожителните торнада
Румен Радев изрази съболезнования към Байдън за жертвите на унищожителните торнада
Спортните клубове на ЦСКА са категорично против търга за базите им
Спортните клубове на ЦСКА са категорично против търга за базите им