НОВИНИ

Ивелин Попов стана част от сдружението "Левски на левскарите"

Борил Гочев
от Борил Гочев
23:46, 29.06.2022
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
ивелин попов стана част сдружението левски левскарите
Слушай новината

Играчът на Левски Ивелин Попов стана част от сдружението "Левски на левскарите", а пред клубната телевизия на "сините" самият футболист сподели, че се присъединява, защото "е много по-добре, когато всичко зависи от много хора, а не от един човек".

Попов разкри още, че според него това сдружение е правилният път за Левски и в бъдеще клубът трябва да започне да се издържа изцяло от него.

"Присъединявам се, защото е много по-добре когато всичко зависи от много хора, а не от един човек. Хората, които са в това сдружение - клубът, е много повече техен отколкото на един човек. Това е пътят и мисля, че с годините това трябва да стане основното да се издържа клубът. Да имаме право на глас, да имаме право да избираме, да гласуваме и нещата да се развиват по начин, на който на всички нас ни се иска. Левски е първи в това нещо и трябва да направим нещата докрай, за да работят както в чужбина. Знаете, че през годините отборът се държеше от хора, които после по една или друга причина спираха да помагат. Когато феновете са в сдружението, всеки един милее, плащат си членския внос", коментира Попов.

Футболистът на Левски говори и за травмата си, която получи в мача срещу Пирин, изразявайки надежда, че една-две седмици ще може да се завърне в игра.

"Не се плаша от такива неща и тази контузия ще преболея. Разтежение имам отзад в бедрото, надявам се до седмица-две да съм на линия. На терена името не играе. Не мисля, че няма от какво да се страхуваме. ПАОК е абсолютно нормален клуб и мисля, че ще имаме добър резултат. От нас зависи бъдещето на клуба. Както се казва в една песен и няколко поговорки - любовта се предава от баща на син. Това е пътят", завърши Ивелин Попов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Горещо време днес с температури до 36°
Горещо време днес с температури до 36°
Анди Мъри отпадна във втория кръг на Уимбълдън
Анди Мъри отпадна във втория кръг на Уимбълдън