НОВИНИ

Ивелин Попов: Възстановяването ми е на финалната права

Ивелин Попов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:00, 25.07.2022
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболистът на Левски Ивелин Попов разкри, че възстановяването му върви добре и се надява скоро да започне тренировки с отбора.

Завърналият се на „Георги Аспарухов“ играч разкри, че при Станимир Стоилов няма и минута отпускане и всички негови съотборници са длъжни да се влагат и по време на тренировките.

„Всички футболисти, които са в отбора и нашето ръководство, ще се опитаме да направим всичко възможно. Контузията не беше лека, както очаквахме, възстановявам се добре, мисля, че съм на финалната права. Надявам се съвсем скоро да започна да тренирам с отбора“, сподели Ивелин Попов в студио „Дерби“.

„Под ръководството на Станимир Стоилов, независимо дали си на 16 или 35, ако някой си позволи да тренира несериозно, един път, втори път и си взимаш сакчето“, коментира още той.

Ивелин Попов беше запитан и за националния отбор под ръководството на селекционера Ясен Петров: „В последните мои 26 мача за националния отбор имахме 10-11 победи, не искам да казвам, че се дължи на мен. В последните 27 имаме три, една от която срещу Гибралтар. Не уважавам хора като него“.

Относно победата срещу ПАОК в първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, Ивелин Попов сподели: "Очаквахме тази победа. Атмосферата е добра, такава каквато трябва да бъде в отбор като Левски."

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В следобедните часове са възможни превалявания
В следобедните часове са възможни превалявания
Премахват телената ограда на границата между Словения и Хърватия
Премахват телената ограда на границата между Словения и Хърватия