НОВИНИ

Ивет Лалова с първи майсторски клас

"Ще ми бъде изключително приятно да се видим и да споделим заедно първия ми майсторски клас "Всички възможни победи", пише Лалова в профила си в социалните мрежи

Вяра Илиева
от Вяра Илиева
12:06, 01.10.2023
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
ивет лалова колио бнт винаги сме имали традиции успехи подрастващите нещо чупи
Слушай новината

Ивет Лалова ще прикове вниманието към себе си по по-различен начин. Топатлетката на България ще излезе пред българска публика в нова светлина. Ивет ще разкаже всичко, което е научила за победите, и ще се опита да вдъхнови хората, че всеки успех е възможен.

Как да повярвате в себе си, как да продължите след загуба и как да станете шампиони във вашата лична надпревара? В първия си майсторски клас на 25 ноември в Интерпред, зала "София" Ивет ще разкаже наученото на пистата, за да укрили своята публика в залата.

През последното десетилетие, още докато се състезава на най-големите спортни форуми – олимпийски игри, световни и европейски първенства и други форуми, Ивет започва работата си с компании, изпълнителни директори, спортисти и млади хора, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплина и увереност. Днес знанията ѝ вече достигат до по-широката аудитория в серия от майсторски класове.

"За първи път излизам пред вас, българската публика, по по-различен начин. За да ви разкажа всичко, което съм научила за победите, да ви вдъхновя, че всеки успех е възможен!
Ще ми бъде изключително приятно да се видим и да споделим заедно първия ми майсторски клас "Всички възможни победи", пише българската атлетка.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Димитър Манолов: Синдикатите няма да отидат на срещата с Денков
Димитър Манолов: Синдикатите няма да отидат на срещата с Денков
Академик Пд отстъпи на румънския Търгу Жиу в последната си контрола преди сезона в НБЛ
Академик Пд отстъпи на румънския Търгу Жиу в последната си контрола преди сезона в НБЛ