НОВИНИ

ИЗВЪНРЕДНА НОВИНА: Григор Димитров на полуфнал, Раонич се отказа

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:24, 23.10.2020
Чете се за: 00:37 мин.
Тенис
извънредна новина григор димитров полуфнал раонич отказа

От официалния сайт на ATP обявиха, че канадският тенисист се е отказал от участие в надпреварата в белгийския град Антверп, като за момента не е оповестена причината за това решение.

По този начин Григор Димитров продължава бе игра към полуфиналите на турнира от сериите АТП 250. Там той очаква победителя от сблъсъка Алекс Де Минор и Маркос Хирон, които откриват вечерната сесия тази вечер от 19 часа.

Любопитното е, че за втори път в съперничеството между Димитров и Раонич, роденият в Подгорица тенисист се отказва преди началото на двубой помежду им. Предишният подобен случай беше на полуфиналите в Пекин през 2016-та година, когато отказа на Милош, прати Григор на финал, който той загуби от Анди Мъри.

Сред вероятните причини за отказването на Раонич е контузията в рамото, която му попречи в началото на месеца да вземе участие на турнира от Големия Шлем, Ролан Гарос.

През последните години, финалистът от Уимбълдън 2016-та е преследван от много контузии, които не му позволиха да надргади постижението си от Лондон. В момента канадецът се намира на 19-та позиция в световната ранглиста, но след рейда си на "Ол Инглканд Клъб" беше стигнал до номер 3.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полша затваря баровете и ресторантите
Полша затваря баровете и ресторантите
Аделина Радева ще замества Георги Любенов в "Денят започва" този уикенд
Аделина Радева ще замества Георги Любенов в "Денят започва" този уикенд