НОВИНИ

Какво ще видят зрителите в програмата на БНТ за Световното първенство по футбол в Катар

видят зрителите програмат бнт световното първенство футбол катар
bnt avatar logo
от БНТ
10:52, 13.11.2022
Чете се за: 03:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Остава точно една седмица до началото на Световното първенство по футбол в Катар, а за да разкажат малко повече за това какво могат да очакват феновете от програмата на БНТ специални гости в предаването "Денят започва с Георги Любенов" бяха Илиян Енев и Моника Симеонова, които ще бъдат част от екипа, който ще отразява Мондиала.

Моника Симеонова ще бъде един от двамата репортери, които ще отразяват на място в Катар всичко най-интересно от шампионата.

"Двамата с Бюлент ще отразяваме всичко от първенството, ще предаваме емоцията на феновете. Освен футболните мачове ще покажем всичко най-интересно около самото първенство", споделя тя.

Илиян Енев пък ще бъде един от водещите на студийната програма "Трето полувреме, като самият той разкри малко повече какво мога да очакват зрителите на БНТ.

"Започваме сутринта и завършваме в късните доби на нощта. Сутринта е предаването "Сутрин със Световното на БНТ" с водещ Радостин Любомиров. Ще имаме и обедно предаване, когато няма обеден мач в нашата програма и, разбира се, "Трето полувреме", което ще се редуваме да водим заедно с Иво Бързаков. Зад нас обаче застава един огромен екип от хора и коментатори начело с доайена Петър Василев, така че призовавам зрителите да бъдат с нас. Поканили сме много интересни и любопитни гости като Красимир Балъков, който е един от героите от САЩ 94", заяви той.

"На първенството ще се проведат общо 64 мача, като двете телевизии си ги поделяме абсолютно по равно. Особеното е, че също така ще излъчим и четири мача задно - двубоя на откриването, мача за 3-то място, финала, както и суперсблъсъка между Германия и Испания от груповата фаза", разкриха още спортните журналисти.

"Цветният елемент в програмата ще внесе Андреа Банда Банда. Тя ще се постарае да отрази нещата покрай футбола - най-вече как се забавляват феновете и други", заявиха Илиян и Моника в студиото на "Денят започва с Георги Любенов".

Повече за програмата на БНТ по време на Мондиала гледайте във видеото.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гарет Саутгейт: Важно е играчите да насочат мислите си към националния отбор
Гарет Саутгейт: Важно е играчите да насочат мислите си към националния отбор
Мъж е с опасност за живота след катастрофа между бус с деца и ТИР (СНИМКИ)
Мъж е с опасност за живота след катастрофа между бус с деца и ТИР (СНИМКИ)