НОВИНИ

Камило Плачи: Първият мач от финална серия винаги е труден

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:24, 23.04.2022
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
камило плачи първият мач финална серия винаги труден
Слушай новината

Наставникът на волейболния Хебър (Пазарджик) Камило Плачи коментира успеха на неговия тим с 3:1 (21:25, 25:18, 26:24, 25:17) срещу Нефтохимик (Бургас) в първия двубой от финалната серия в българската волейболна Суперлига.

Италианският специалист отчете, че неговият отбор е успял да намери верния път към успеха въпреки трудното начало и загубения първи гейм.

"В плейофната серия е нормално да има геймове извън ритъм и такива, в които играем по-добре. Зависи от противника. Най-важното е, че преодоляхме лошото начало в първата част. Бяхме достатъчно добри в мач с толкова много грешки. Блокът ни помогна много. Атаката също ни тръгна и спечелихме срещата", коментира Плачи.

Треньорът на "тигрите" допълни още, че очаква различен двубой в събота (23 април), когато финалната серия продължава с още един двубой в зала "Васил Левски" в Пазарджик.

"Променихме системата на посрещане. Не говорим за индивидуалности, но Брадли Гънтър направи изключително силен мач на сервис и в атака. Утре ни чака различен двубой. Искам отборът да прави по-малко грешки. Винаги първият мач от финална серия е много труден", сподели Камило Плачи.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пожар в бившия телефонен завод в Банско
Пожар в бившия телефонен завод в Банско
Промени в движението около площад "Свети Александър Невски"
Промени в движението около площад "Свети Александър Невски"