НОВИНИ

Карло Анчелоти с любопитен коментар за Килиан Мбапе и Реал (Мадрид)

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:07, 03.12.2021
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
карло анчелоти любопитен коментар килиан мбапе реал мадрид
Слушай новината

Наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти коментира за първи път признанията на френския футболист Килиан Мбапе, който в своя комикс споделя, че като дете е мечтаел да облече екипа на испанския гранд.

В интервю Анчелоти сподели, че "всяко едно дете трябва да следва мечтите си" и даде личен пример от своите детски години.

"Разбрах, че Мбапе е казал, че като дете е мечтал да играе за Реал Мадрид. Единственото, което мога да кажа е, че всяко дете трябва да преследва мечтите си. Когато бях малък, аз исках да играя в Серия "А" и го изпълних", коментира 62-годишният специалист.

През изминалото лято се твърдеше усилено, че Килиан Мбапе ще премине на "Сантиаго Бернабеу", но до такъв трансфер така и не се стигна.

Младата звезда на френския футбол обаче все още не е подновил изтичащия си договор с ПСЖ, което оставя напълно отворена възможността пред него да премине в Реал (Мадрид) през 2022 година.

След по-малко от месец Мбапе ще получи правото да започне предварителни преговори с друг отбор за свой евентуален трансфер, тъй като ще му остават по-малко от 6 месеца до изтичането му на контракта с парижани.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хиляди семейства в Свищов отново са без вода
Хиляди семейства в Свищов отново са без вода
Специално: Посланикът на Иран в България - ще има ли компромиси в преговорите за ядреното споразумение
Специално: Посланикът на Иран в България - ще има ли компромиси в преговорите за ядреното споразумение