НОВИНИ

Кимих аут от терените за дълго?

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:03, 08.11.2020
Чете се за: 00:44 мин.
Футбол
кимих аут терените дълго

Футболистът на Байерн Мюнхен и Националният отбор на Германия пропуска със сигурност предстоящите мачове на Бундестима срещу Чехия, Украйна и Испания.

Кимих беше заменен принудително със сълзи на очи от болка в мача с Борусия (Дортмунд), където удари лошо коляното си. След сблъсъка той изглеждаше пронизан от болка и трябваше да напусне терена с помощта на двама души от щаба на отбора.

Старши треньорът на "баварците" Ханзи Флик отказа да спекулира за това колко сериозна е травмата, както и колко точно ще отсъства Номер 6 от отбора му, но предположи, че става дума "за много месеци".

Наставникът добави още, че в Байерн е трудно да бъде намерен заместник на 25-годишния халф, който напусна терена в 35-ата минута.

"Трябва да изчакаме прегледа и да видим какво ще покаже. Неприятна работа, а за нас се отваря сериозен проблем с отсъствието му, обясни накратко Ханс-Дитер Флик.

Селекционерът Йоаким Льов няма да може да разчита още и на бранителя на РБ Лайпциг Марсел Халстенберг. Крайният защитник бе заменен при победата на своя тим с 3:0 срешу Фрайбург, след като почувства болки в слабините.

"Той се чувстваше добре по време на загрявката, когато попитах играчите дали всичко е наред. Проблемът на Марсел се появи след това.", обясни старши треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бранислав Иванович е заразен с COVID-19
Бранислав Иванович е заразен с COVID-19
Ансу Фати е със скъсан менискус
Ансу Фати е със скъсан менискус