НОВИНИ

Кирил Десподов: Чувството да си шампион е уникално

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:23, 05.05.2021
Чете се за: 00:43 мин.
Футбол
кирил десподов чувството шампион уникално

Българският футболен национал Кирил Десподов сподели, че е изключително щастлив от спечелването на шампионската титла с Лудогорец за сезон 2020/21 в родната efbet Лига.

Фланговият футболист, който играе в Разград като преотстъпен от Каляри, допълни още, че чувството да си шампион е "несравнимо".

"Чувството да станаш шампион е уникално. Всички се радваме. Усещането е несравнимо, много съм щастлив. Не ни беше много лесно, но не ни беше и много трудно. Имаме моменти, в които имаше напрежение, но нашите конкуренти загубиха някои мачове, което ни помогна да се откъснем на върха."

Бившият играч на ЦСКА говори и за това колко е важен колективът в един отбор, като определи, че за него всяка една асистенция е с тежестта на отбелязан гол.

"За мен винаги е било важно да подам топката, когато мога и има мой съотборник на по-добра позиция. Асистенциите са ми с тежестта на гол. Накрая и Кешеру ми подаде, но не успях да вкарам. Това е колективът. Така трябва да бъде, не трябва да има егоизъм".

Накрая Десподов завърши с това, че не се намира в идеална форма и, че за момента бъдещето му в Разград остава неясно.

"Има какво да подобрявам. Не мога да кажа, че формата ми е превъзходна. Радвам се, че помагам на отбора с каквото мога. Щастлив съм, че станахме шампиони 4 кръга преди края. За момента бъдещето ми е неясно", каза Десподов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
73 години от основаването на ЦСКА
73 години от основаването на ЦСКА
Два протеста пред президентството
Два протеста пред президентството