НОВИНИ

Кирил Петков след срещата с Корнелия Нинова: Диалогът продължава

Николай Минков
от Николай Минков
09:00, 30.06.2022
8589
Чете се за: 01:37 мин.
У нас
кирил петков срещата корнелия нинова диалогът продължава
Слушай новината

Кирил Петков и Корнелия Нинова проведоха изненадваща среща в стаята на ПГ на "БСП за България" в парламента. Срещата била по настояване на Петков.

Дотук се стигна, след като Корнелия Нинова вчера обяви, че БСП спират преговорите с ПП заради изгонването на 70 руски дипломати.

БСП спират преговорите с ПП за кабинет, призовават Радев да свика КСНС заради руските дипломати

Продължихме разговора и това, което трябваше да стане ясно е, че няма еднолично решение за изгонването на дипломатите. Видя се, че периодът е започнал от март, каза след срещата Кирил Петков.

Единствената грешка, която може би допуснах е комуникационното представяне на събитията. Трябваше да излезе от и в съответствие с институциите, които са работили по тази теза. Това беше диалогът и той продължава, заяви Петков.

Има непреодолими неща, които трябва да преодолеем. Най-важното според него е, че не трябва да се измества най-важният фокус - икономическото състояние и антикорупционната тема.

Въпросът е да се избегне кризисна точка, която не е от толкова голямо значение. Мисля, че диалогът с БСП продължава, защото основните рискове са много по-големи, отколкото кои институции какво участие са взели в едно такова решение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Традиционните битки с вино се завърнаха в Испания
Традиционните битки с вино се завърнаха в Испания
Опасност от бедствено положение в Свищовско заради компрометирана водопреносна система
Опасност от бедствено положение в Свищовско заради компрометирана водопреносна система