НОВИНИ

Клоп за равния с Уест Бром: Това 1:1 се усеща като загуба

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:25, 28.12.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
клоп равния уест бром усеща загуба

Очаквано немският наставник на Ливърпул не остана доволен от загубените две точки у дома срещу, борещия се за своето оцеляване, Уест Бромич Албиън.

Клоп описа равенството 1:1 като загуба за своя тим, въпреки че неговите момчета контролираха събитията на терена през почти цялото време. "Червените" поведоха в 12-та минута чрез Садио Мане, но в самия край "дроздовете" се добраха до точката, след гол на Семи Аджаи.

„Наистина се усеща като загуба, но пък от друга гледна точка имаме точка повече от преди, така че всичко е наред. Момчетата най-вече са ядосани, но мачът вече е в историята. Ще можем да се поправим в следващия двубой след три дни. В крайна сметка сме завършили наравно в двубой от Висшата лига, а това се случва", каза той.

В поредна среща "мърсисайдци" не можеха да разчитат на трайно контузените Върджил ван Дайк и Джо Гомес. За капак на всичко за следващата им среща с Нюкасъл, те могат да бъдат и без Жоел Матип, който получи болки в аддукторите.

„Жоел е в много добра форма и бе неприятно да го видя с контузия но в това отношение съм безсилен. Длъжни сме да го приемем за факт и да гледаме напред", добави Клоп.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Руски кораб потъна в Баренцово море, издирват 17 души
Руски кораб потъна в Баренцово море, издирват 17 души
Доц. Кунчев: Реакциите при ваксинираните медици са много слаби и преходни
Доц. Кунчев: Реакциите при ваксинираните медици са много слаби и преходни