НОВИНИ

Конте не отхвърли възможността да се събере отново с Кристиан Ериксен в Тотнъм

Борил Гочев
от Борил Гочев
18:18, 09.02.2022
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Антонио Конте
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Наставникът на Тотнъм Антонио Конте намекна, че е възможно отново да работи заедно с Кристиан Ериксен след престоя и на двамата в Интер.

Именно Конте беше начело на "нерадзуирите", когато датският футболист бе привлечен от Тотнъм през зимата на 2020 година.

Както знаете обаче, Кристиан Ериксен трябваше да напусне италианския клуб, защото му бе поставен сърдечен дефибрилатор с какъвто е забранено да се играе на Ботуша.

Така, преди няколко дни Ериксен се озова в английския Брентфорд, където ще играе до края на сезона, а Антонио Конте не изключва възможността двамата да се съберат, заявявайки че би било добре отново да работят заедно.

"Честно казано, бяха изненадан от това развитие, защото мислех, че Кристиан има нужда от повече време, преди да се завърне да играе в Англия. Със сигурност Ериксен е част от историята на Тотнъм. Да се завърне тук би било добра възможност за него, за мен и за клуба. Сега той има договор с Брентфорд, но това е само за шест месеца. След това ще видим какво ще се случи. Имах късмета да се видя с него в неделя и да поговорим. Видях го с неговото семейство. Аз съм първият човек, който би искал да го види отново на терена, защото заедно прекарахме много добър период в Интер. Спечелихме първенството и прекарахме два сезона заедно. Желая му всичко най-добро. Никога не знаеш какво може да се случи. Би било добре отново да работим заедно", коментира треньорът на Тотнъм.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Славия уреди последна контрола преди подновяването на шампионата
Славия уреди последна контрола преди подновяването на шампионата
Румен Радев: Удовлетворен съм от решението на Конституционния съд
Румен Радев: Удовлетворен съм от решението на Конституционния съд