НОВИНИ

Корнелия Нинова: Уверявам ви, че ще вземем най-доброто решение - за отечеството и за хората

корнелия нинова уверявам вземем доброто решение отечеството хората
bnt avatar logo
от БНТ
13:58, 01.05.2021
Чете се за: 02:02 мин.
У нас
Слушай новината

Изразявам пред вас опасение, че загледани всеки в своята малка, егоистична, партийна битка ще пропуснем голямата промяна. Защото днес на България трябват не партийци, а държавници. Защото днес на България трябват не мандатници, вгледани в това докога ще получават депутатска заплата. Днес на България трябват визионери. Това заяви в приветствието си по повод 1 май лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Мисля, че смело, отговорно и честно можем да кажем, че ние имаме своята визия как да се развива България - конкретна, ясна, последователна и неотстъпчива. И знам, че рано или късно тя ще бъде реализирана и ще бъде за доброто на отечеството ни и на българския народ, допълни Нинова.

Но днес за БСП е и много важен ден. Сигурно няма да бъде преувеличено да ви кажа, че ще е и исторически, защото на нас се падна отговорността за последен мандат. Напълно разбираме тежестта на тази отговорност. Напълно разбираме отговорността пред България. И ви уверявам, че след малко Националният съвет ще вземе най-доброто решение - за отечеството и за хората.

Словото си лидерът на БСП завърши с думите "никога не се предавайте".

Никога не се предавайте. Винаги продължавайте напред и това, за което се борим, ще успее. Трябват ни воля и сили да продължим. Знам, че го можем. Знам, че сме честни, че сме умни, че сме достойни българи и мислим за народа си.

Честит празник, достойни трудови хора! Честити светли Великденски празници, български семейства. Бъдете здрави и силни. България ще пребъде и народът ни ще добрува, завърши Нинова.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
АПИ: Участъкът от АМ "Струма" край Симитли е строителен обект
АПИ: Участъкът от АМ "Струма" край Симитли е строителен обект
Проф. Ангелов: Имаме Изборен кодекс, който е заченат в грях
Проф. Ангелов: Имаме Изборен кодекс, който е заченат в грях