НОВИНИ

Козмин Моци: Всеки ден се говори с Десподов за договора

bnt avatar logo
от Станислава Кръстева
11:23, 10.06.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Козмин Моци
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Новият технически директор на Лудогорец Козмин Моци заяви, че всеки ден се разговаря с Кирил Десподов, за да може клубът да постигне договорка с футболиста за оставане в Разград и през следващия сезон. „Орлите“ вече обявиха, че имат споразумение за трансфера с Каляри.

Отборът на Лудогорец замина за първия си подготвителен лагер в Австрия. В алпийската държава тимът ще остане до 28 юни, като ще изиграе четири контролни мача.

„Като всяка година, момчетата започват добре, знаем, че ще ни чака тежък период. Само че аз имам доверие, че тази година можем да се класираме за Шампионската лига. Всеки трябва да мисли, че трябва да стигнем най-високото ниво, дай Боже, да минем първите кръгове и после да сме по-спокойни“, сподели Козмин Моци на Летище София.

„Някои играчи имат по-дълга почивка, футболистите не са роботи, трябва им и почивка, важното е като се съберем всеки да дава всичко от себе си.“

Запитан за преговорите за личните условия с Кирил Десподов, Козмин Моци уточни: „Знам, че всеки ден се говори с него и се преговаря, но не знам докъде са стигнали преговорите. Той има почивка, затова не тръгва с нас, тъй като беше част от националния отбор.“

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Голмайсторът на ЦСКА ще играе на Копа Америка
Голмайсторът на ЦСКА ще играе на Копа Америка
Португалия разби Израел преди началото на Евро 2020
Португалия разби Израел преди началото на Евро 2020