НОВИНИ

Краев поигра малко при загубата на Мидтиланд на "Анфийлд"

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:19, 28.10.2020
Чете се за: 00:50 мин.
Футбол
краев поигра загубата мидтиланд анфийлд

Българският национал се появи в игра като резерва в 81-та минута при загубата на датския Мидтиланд с 2:0 като гост на шампиона на Англия Ливърпул в мач от Шампионската Лига.

Двубоят в града на Бийтълс не предложи особено вълнуващ футбол, като момчетата на Юрген Клоп взеха своето без да блестят, благодарение на две от резервите си.

В 53-та минута добра атака на домакините завърши с подаване на Трент Александър-Арнолд към Диого Жота и за португалецът не остана друго, освен да реализира за 1:0.

Крайния резултат оформи Мохамед Салах в добавеното време на срещата, когато се разписа от дузпа, отсъдена за нарушение срещу самия него.

В другия мач от групата, очакваният за много голове се оправдаха и Аталанта и Аякс завършиха 2:2 в Бергамо.

Гостите от Нидерландия поведоха след половин час игра, когато Душан Тадич реализира от дузпа, а само осем минути по-късно Ласина Траоре се възползва от неуверена намеса на стража на домакините.

Бергамаските обаче излязоха тотално променени през втората част и само в рамките на шест минути стигнаха до изравняване на резултата, като на два пъти точен беше Дуван Сапата.

Първо в 54-та минута той намали с глава след центриране на Алехандро Гомес, а точно след час игра прониза за втори път Онана със силен диагонален изстрел.

Така Ливърпул е лидер в класирането с пълен актив от шест точки, Аталанта са на 2-ра позиция с четири, Аякс са 3-ти с една, а Мидтиланд са на последната позиция без нито една спечелена точка до момента.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Предлагат драстично увеличение на наказанията за компютърни престъпления
Предлагат драстично увеличение на наказанията за компютърни престъпления
Илиана Раева: Състоянието на заразените гимнастички е добро
Илиана Раева: Състоянието на заразените гимнастички е добро