НОВИНИ

Красен Кралев: Имаме кандидат за президент, това е наша стратегия и тактика

bnt avatar logo
от БНТ
10:22, 26.09.2021
Чете се за: 02:07 мин.
У нас
Слушай новината

Имаме кандидат за президент, това е наша стратегия и тактика преди изборите, ще издигнем човек, който да може да даде отпор на сегашния президент и да спечели изборите, ще е всичко това, което Румен Радев не е - ерудиран, спокоен, балансиран. Не мога да коментирам имена, когато му дойде времето - ще научите името. Взели сме си поуките отпреди 4 години, когато подценихме ситуацията. Влизаме пределно мобилизирани, със силна кандидатпрезидентска двойка, която се надявам съвсем скоро да бъде обявена, ще бъдете удовлетворени всички. Това каза в "Денят започва с Георги Любенов" Красен Кралев от ГЕРБ.

По думите му в момента страната се намира в тежка криза, тъй като служебното правителство се е провалило в ръководенето на пандемията.

"Нашите планове са да сложим край на този хаос. Причината е безкрайното желание на Радев да бъде избран за президент за втори път, на всяка цена. Всички бяха срещу всички, кабинет не можа да се състави. Толкова много се плюха, че накрая ги погнуси да се целуват. Маските падат, "партиите на промяната" станаха "партии на подмяната", допълни Красен Кралев.

Иво Христов: Радев е безалтернативен като фигура

Той заяви, че хората искат връщане на стабилността и нормалността.

"Необходимо е ускоряване на ваксинирането, самият здравен министър е антиваксър, пропусна се ценният период за ваксиниране през летните месеци", каза още Красен Кралев и добави, че съдебна реформа трябва да бъде направена, когато има стабилно мнозинство.

Вижте целия разговор във видеото.

Гледайте повече от "Денят започва с Георги Любенов"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трима загинаха, а 50 са ранени след дерайлиране на влак в САЩ
Трима загинаха, а 50 са ранени след дерайлиране на влак в САЩ
Скали се срутиха и затвориха пътя между Кричим и Девин
Скали се срутиха и затвориха пътя между Кричим и Девин