НОВИНИ

Красен Кралев: Пожелавам на състезателите ни да бъдат здрави и да сбъднат мечтите си

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:58, 02.01.2021
Чете се за: 00:37 мин.
Други спортове
красен кралев пожелавам състезателите бъдат здрави сбъднат мечтите

Министърът на младежта и спорта, Красен Кралев отправи послание към всички родни спортисти за 2021 година в интервю пред колегите от БНР.

„Аз знам на какви лишения са подложени нашите спортисти. Знам колко много страдат, когато получат контузия или се разболеят и това ги лиши от възможността да докажат това на което са способни на голямо състезание".

„Знам какво е години наред да тренираш и най-важното състезание да се отложи по някаква причина. Тези неща съм ги преживявал в моята кариера няколко пъти. За това искам да им пожелая да бъдат здрави. Когато са здрави, те ще могат да се изявяват. Ще имат шанс за изява. Когато имат шанс за изява, ако са концентрирани, те ще успеят. Аз съм убеден, че те се готвят правилно. Имаме потенциал, имаме възможности, за това им пожелавам да бъдат здрави и да сбъднат мечтите си. Трябва да имат малко по-голямо самочувствие. В много пъти това е ключово за успеха. Нека вярват повече в собствените си сили и възможности. Убеден съм, че ще имаме повече поводи за успехи през следващата година на олимпийските игри и на ниво световни и европейски първенства“

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ден на национален траур в Хърватия след тежкото земетресение
Ден на национален траур в Хърватия след тежкото земетресение
Страхил Попов попадна в "Идеалния отбор на кръга" в Турция
Страхил Попов попадна в "Идеалния отбор на кръга" в Турция