НОВИНИ

Крушарски и Акрапович се срещнаха с президента на Крузейро

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:42, 09.10.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол
крушарски акрапович срещнаха президента крузейро

Христо Крушарски и Бруно Акрапович продължават с работната си визита в Бело Оризонте, като двамата се срещнаха с президента на футболния Крузейро. Серхио Сантос Родригез.

Заедно, тримата обсъждаха създаването на обща академия между Крузейро и Локомотив, която да действа на територията на България.

Крузейро вече имат опит в това начинание, след като преди време създадоха подобна школа в Тайланд, която се представя изключително силно.

Други теми на разговор бяха размяната на треньори, участие на детско-юношески турнири и провеждане на приятелски срещи между Локомотив и Крузейро.

Делегацията от Пловдив връчи специални подаръци към своите домакини, а бразилците уважиха гостите си със специални фланелки с номер 10, на които бяха изписани имената на Христо Крушарски и Бруно Акрапович.

След това двете делегации се отправиха към стария стадион на Крузейро. Мащабната база на “сините” разполага и със зала за футзал, зала за волейбол и голям басейн.

От Крузейро увериха представителите на Локомтив Пд, че всичко това е възможно с помощта на местната община.

Христо Крушарски и Бруно Акрапович имаха възможност и да посетят официалния магазин на Крузейро, от където закупиха подаръци за своите близки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спазват ли се мерките срещу COVID-19 в училищните автобуси?
Спазват ли се мерките срещу COVID-19 в училищните автобуси?
Детелин Далаклиев открива залата си в Плевен
Детелин Далаклиев открива залата си в Плевен