НОВИНИ

Крушарски: Локомотив (Пд) ще продължи да играе хубав футбол и без Акрапович

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БНР
11:10, 09.11.2020
Чете се за: 00:54 мин.
Български футбол

Собственикът на Локомотив (Пловдив) даде интервю, в което коментира изненадващото решение на Бруно Акрапович да напусне "смърфовете", за да поеме отбора на ЦСКА-София.

Вчера босненският специалист изяви намерението си да се раздели с пловдивския тим и да стане старши-треньор на столичните "армейци".

Според клауза в договора му той може да напусне Локомотив по всяко време, ако получи по изгодно финансово предложение от друг клуб.

"И без Бруно Акрапович Локомотив (Пд) ще изпълни поставените си цели. Не съм женен за никого и не задържам никого насила", заяви култовият бизнесмен пред БНР.

"Винаги, когато слагат каруцата пред коня, се получава фаул. Ще водим разговора в работно време. Събота и неделя почивам. Имам нещо предвид, но в понеделник ще говоря. Ще видя какви са клаузите в договора и ще отговоря на всички въпроси. Аз проблеми нямам с никой. За никой не съм се оженил и за никой не съм се вързал. Като иска, той решава и напуска, но има правила в играта. Защо да е шок, ако Акрапович напусне. И защо мислите, че няма Локомотив да продължи да играе същия хубав футбол. Нали знаете, че съм от стара коза яре. Нямам вариант за нов треньор. Но има хора, които са работили достатъчно време с него, за да продължат тактиката каквато е. Никой от ЦСКА-София не ме е търсил. Ако искаха, да го бяха направили по рано. До момента не са ме търсили. Проблемът е техен, не е мой. Преценете дали напускането на Аралица е свързано. Безмислено е да коментирам аз това. Ние продължаваме в същия дух и това, което е поставено като цел, ние ще го постигнем и без Акрапович", каза Христо Крушарски.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 800 души са арестувани при протестите в Беларус
Над 800 души са арестувани при протестите в Беларус
Голям пожар избухна в района на жп гарата във Варна
Голям пожар избухна в района на жп гарата във Варна