НОВИНИ

Кубрат Пулев: Идвам по-силен от всякога

Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:42, 27.11.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Кубрат Пулев заяви, че е по-силен от всякога и се намира в отлична форма преди предстоящия мач с Франк Мир в Арлингтън, САЩ. Това заяви той в интервю за канала "The Schmo" във видеоплатформата Youtube.

"Чувствам се страхотно, готов съм за боя. Победителят е тук, аз съм победител. Виждам страх в очите на опонента ми. Подадох му ръка, но той не ми отвърна със същото. Това не е проблем за мен, защото го уважавам", коментира българинът.

Кобрата разкри защо е избрал новото предизвикателство и е решил да вземе участие в новия спорт Triad Combat, който е комбинация от бокс и ММА.

"Всеки харесва този спорт, защото е нов. Аз трябва да поддържам форма. Мястото ми е в ринга, без значение дали има 3 или 4 ъгъла", допълни той.

Най-добрият български боксьор при професионалистите смята да играе умно, но здраво по пътя към победата си.

"Знаете ме. Аз не обичам да говоря много преди мача. Не искам да разкривам стратегията си. В събота вечер ще го набия много здраво. Ще играя умно и ще го победя здраво. Пулев идва обратно и е по-силен от всякога. Готов съм и съм гладен за битка", завърши 40-годишният българин.

Пулев закова стрелките на 115.6 килограма. Франк Мир пък е тежък 122 кг.

Галата се очаква да започне в неделя сутрин от 03:00 часа българско време. Легендарната група "Металика" ще проведе концерт като по този начин събитието в Арлингтън ще съчетае спорта и музиката.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дълги опашки от желаещи да се ваксинират в София
Дълги опашки от желаещи да се ваксинират в София
Себастиан Курц стана татко
Себастиан Курц стана татко