НОВИНИ

Лечков категоричен: Бербатов не може да спечели изборите за президент на БФС

лечков категоричен бербатов спечели изборите президент бфс
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:27, 10.10.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е убеден, че Димитър Бербатов няма да спечели изборите за президент на родния футбол на конгреса във вторник, 12 октомври.

Лечков прогнозира изхода от президентските избори в БФС след завръщането си от Вилнюс, където националният ни отбор загуби от Литва с 3:1 и се прости окончателно с мечтата си да се класира за Световното първенство в Катар догодина.

"Сега не е момента да коментираме конгреса. Не е приятно, че през последните месеци получаваме много незаслужени атаки и обиди от футболни хора. Не приемам хората да говорят от името на обществото. Предстоят избори, на 12 октомври ще получим оценка от хората, с които работим цяла година", започна членът на Изпълкома.

"Бербатов категорично не може да спечели изборите. Убеден съм, защото знам настройката на хората. Промяната не става с посочване на грешки", заяви Лечков.

"Най-големият негатив на БФС бил националният отбор. Ние нямаме други футболисти, гласували сме 100 процента доверие на поредния треньор. Трябва да гледаме обективно на нещата. Трябва да се промени финансирането на спорта и в частност футбола, защото без пари нищо не става", завърши вицепрезидентът на БФС.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кирил Петков за гражданството си: Важно е да може да ме конституират, искам да кажа и моята гледна точка
Кирил Петков за гражданството си: Важно е да може да ме конституират, искам да кажа и моята гледна точка
Черноморец взе реванш от Академик (Пловдив) у дома
Черноморец взе реванш от Академик (Пловдив) у дома