НОВИНИ

"Левски на левскарите": Срещата с Наско Сираков няма да започне, докато всички присъстващи фенове и медии не бъдат допуснати

левски левскарите също отправиха покана наско сираков открита среща
bnt avatar logo
от БНТ
15:58, 18.12.2023
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Сдружението "Левски на левскарите" използва страницата си във Фейсбук, за да отговори на изпратената покана от страна на ПФК Левски към организацията с предложение да излъчи трима свои представители, които да се срещнат с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков тази сряда (20 декември) от 10:30 часа.

От "Левски на левскарите" обаче не приеха тези условия, като в своята позиция бяха категорични, че темата за състоянието на "Синия клуб" е "прекалено важна за половин България" и поради тази причина поканиха на събитието всички фенове на тима, които желаят да присъстват, както и журналистите.

В публикуваното съобщение от сдружението бяха още категорично, че срещата със Сираков "няма да започне, докато всички присъстващи фенове и медии не бъдат допуснати до нея".

Ето я и позицията на "Левски на левскарите":

"Скъпи левскари, в отговор на поканата от страна на ръководството на ПФК Левски за среща с представители на Сдружение "Левски на Левскарите", заявяваме следното:

В нашето предложение за среща ясно заявихме, че държим срещата да бъде отворена за всички левскари, както и за представители на медиите. Темата за състоянието на клуба и бъдещото му развитие е прекалено важна за половин България, така че е редно да има възможност най-голям брой хора да чуят от първа ръка позициите на ръководството и да зададат свободно своите въпроси, а медиите - да отразят срещата на живо.

Ето защо, каним всички желаещи привърженици на клуба и журналисти да заповядат на "Герена" в предложения от мажоритарния собственик ден и час - сряда, 20ти декември, 10:30 часа.
Заявяваме, че срещата няма да започне, докато всички присъстващи фенове и медии не бъдат допуснати до нея"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хутите поеха отговорност за нападението над "Суон Атлантик" и "Ем Ес Си Клара"
Хутите поеха отговорност за нападението над "Суон Атлантик" и "Ем Ес Си Клара"
Световни гиганти спират доставките заради нападенията на хутите
Световни гиганти спират доставките заради нападенията на хутите