НОВИНИ

Левски не успя да победи Царско село в последната си контрола

левски успя победи царско село последната контрола
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:18, 15.02.2022
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборите на Левски и Царско село завършиха при резултат 0:0 в последната си контрола преди началото на пролетния дял от шампионата, играна на стадион "Георги Аспарухов" в столицата.

Срещата започна с размяна на ситуации. Гостите имаха възможност да поведат във втората минута, когато Валентино Пулиезе не успя да намери очертанията на опразнената врата, а в 4-ата Асен Митков центрира в наказателното поле, където Хадим Ндиае излезе, за да улови.

В 16-ата минута Седрик Каломбо проби отляво и намери Валентино Пулиезе, но той стреля неточно. В 25-ата минута Левски стигна до най-добрата си възможност. След добра комбинация между Георги Миланов и Радослав Цонев първият излезе очи в очи с Хадим Ндиае, но стражът на на Царско село успя да отрази удара му.

В 34-ата минута удар на Реда Каса се отби в страничния стълб.

За втората част юношата на "сините" Атанас Килов замени Хосе Кордоба. В 62-ата минута и двата тима извършиха по няколко смени.

Две минути след това след центриране от корнер на Радослав Цонев Асен Митков отклони топката към Келиан ван дер Каап, но не се стигна до попадение за "сините".

В следващите минути темпото на игра бе доста ниско, като опасните ситуации липсваха. В 76-ата минута Ван дер Каап стреля с глава след центриране от корнер, но покрай вратата. Минута след това нидерландският защитник на Левски изчисти топката от голлинията.

В 86-ата минута Алесандро Мартела получи втори жълт картон и бе изгонен от игра. На негово място влезе Кристиян Николов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кирил Петков участва в онлайн среща с животновъдните организации
Кирил Петков участва в онлайн среща с животновъдните организации
Риболовен кораб потъна край Канада, има загинали
Риболовен кораб потъна край Канада, има загинали