НОВИНИ

Левски обяви приходите от виртуалните билети за контролата срещу Марибор

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:03, 30.01.2022
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
левски обяви приходите виртуалните билети контролата марибор
Снимка: ПФК Левски
Слушай новината

Отборът на Левски обяви приходи от над 18 000 лева от продажбата на виртуални билети за проверката срещу Марибор, която се изигра вчера.

"Сините" завършиха 2:2 с лидера в словенското първенство, а днес използваха своята Фейсбук страница, за да благодарят на феновете, които са закупили своите виртуални билети.

От публикацията на клуба стана ясно още, че трима привърженици на Левски са изминали повече от 1200 километра, за да подкрепят на живо своите любимци в срещата с Марибор.

"Имах рожден ден и реших да си направя подарък – мач на Левски в чужбина. Взех решението много бързо - Анталия е достъпна дестинация, а зимната пауза без футбол в България е дълга. Отметнах и още една дестинация където любимият ми отбор играе и аз го гледам на живо. За спомен от мача ни останаха колекционерските билети, които предварително си бяхме закупили", разкрива Мартин, един от тримата фенове.

Заедно със своите приятели Мартин и Антони той е имал и възможността да се срещне лично с мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и старши треньора на клуба Станимир Стоилов в хотела, където са настанени "сините".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Португалия гласуват на предсрочни парламентарни избори
В Португалия гласуват на предсрочни парламентарни избори
Северна Корея е извършила пореден ракетен опит
Северна Корея е извършила пореден ракетен опит