НОВИНИ

Левски отваря ваксинационен център на "Герена"

стадион Георги Аспарухов
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
16:16, 19.10.2021
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Левски ще отвори център за поставяне на ваксини срещу COVID-19 до сектор А на стадион "Георги Аспарухов", обявиха днес от клуба.

"Следвайки своята социално отговорна политика като клуб, който освен спортен е и социален феномен, обединяващ любовта на хиляди българи, ПФК Левски ще се включи в кампанията по ваксиниране срещу COVID-19. Съвместно със Столична регионална здравна инспекция в Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, непосредствено до клубната експозиция, ще бъде обособено помещение, което ще служи за ваксинационен център. Той ще бъде на разположение на всички левскари, жители на района и граждани, които биха искали да се ваксинира", се казва в съобщението от "сините".

"Ваксинационният център ще работи от 13.30 до 18.30 часа на 20, 21, 22 и 23 октомври. В него медицински служители ще разполагат с всички налични на територията на България ваксини, от които гражданите ще могат да избират. Вярваме, че в отговорността за собственото ни здраве и това на околните, се корени висшата ценност, която трябва да изповядваме като граждани", допълват от столичния клуб.

В следващия кръг "сините" посрещат Пирин. Двубоят е в събота (23 октомври) от 18.45 часа.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ботев (Пд) пусна жалба срещу съдийството на мача с ЦСКА
Ботев (Пд) пусна жалба срещу съдийството на мача с ЦСКА
Въвеждат зелен сертификат за всички дейности на закрито от 21 октомври
Въвеждат зелен сертификат за всички дейности на закрито от 21 октомври