НОВИНИ

Левски увеличи три пъти цената на звездата си

bnt avatar logo
от Калоян Николов
13:00, 24.12.2020
Чете се за: 00:36 мин.
Български футбол
левски увелици три цената звездата

Ръководството на Левски увеличи три пъти цената на най-конвертируемия си играч - Найджъл Робърта.

На "Герена" са категорични, че няма да се разделят с нидерландеца за сума по-малка от 1 млн. евро, пише "Мач Телеграф". Причината е, че подобна оферта пристигна от ОАЕ през лятото, но тогава не се стигна до трансфер, тъй като Робърта не пожела да ходи там.

Сега най-сериозен интерес има от страна на Динамо (Загреб). Хърватите обаче не искат да извадят повече от 500 хил. евро за него. Причината за това е, че те знаят, че Левски не е в цветущо финансово състояние.

Освен това балканците знаят, че съществува възможност нападателят да си тръгне като свободен агент. Подобна възможност имаше, но тя отпадна, след като на "Герена" се разплатиха с футболистите, които получиха дължимите си заплати, след като клубът подписа с генерален спонсор.

Освен това Левски трябваше да оправи отношенията си и с Петър Хубчев и помощниците му, които осъдиха "сините" в чужбина. Именно тези загуби трябва да бъдат компенсирани от продажбата на Робърта, затова на "Герена" искат да вземат за него възможно най-високата цена.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Алекс Лазаров на 1/4-финал в Анталия
Алекс Лазаров на 1/4-финал в Анталия
ПСЖ уволни Тухел, знае се кой ще го замени
ПСЖ уволни Тухел, знае се кой ще го замени