НОВИНИ

Лидерът в Ла Лига следи капитана на ЦСКА

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:44, 13.11.2020
Чете се за: 00:34 мин.
Български футбол
лидерът лига следи капитана цска

Най-младият капитан в историята на ЦСКА-София - Валентин Антов е попаднал сред наблюдаваните таланти от спортния директор на футболна академия Сан Себастиан - Микел Охвандо.

Оттам пътят до Реал (Сосиедад) е само стъпка, тъй като баският клуб следи изкъсо изявите на българския национал, който сложи капитанската лента на ЦСКА едва на 14-годишна възраст.

Реал (Сосиедад) и в момента е сред водещите испански клубове. Той е актуален участник в груповата фаза на Лига Европа, както и "червените" и заема челното място във временното класиране на Ла Лига.

Микел Охвандо дори си е направил труда да състави портрет на Антов. Той е посочил силните страни на българския бранител като агресивността в единоборствата, концентрация и добро пласиране, отлични показатели при въздушните двубои, както и избягване на рискове при изнасянето на топката.

Футболният специалист обаче предупреждава, че Антов трябва да работи прекалено агресивните си влизания за в бъдеще, които могат да му донесат картони и наказания, пише "Мач Телеграф".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Заловиха двама иманяри край Враца
Заловиха двама иманяри край Враца
Словакия потрепери, но ще играе на Евро 2020
Словакия потрепери, но ще играе на Евро 2020